INGYENES tanácsadás: +36 30 220 1100
Megjegyzem magamnak
E-mailben elküld

1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása

Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfi vágóhídi vágása, tisztítása és csomagolása
- a friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolása
- az étkezési baromfizsír kiolvasztása
- a baromfitoll és -pehely termelése

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a baromfihús csomagolása a gyártástól, kereskedelemtől elkülönülten, díjazásért vagy szerződéses alapon, lásd: 8292

ENGEDÉLYKÖTELES-e ez a TEÁOR szám:

Itt tudja ellenőrizni, hogy ez a tevékenység engedélyköteles-e: 1012

TEÁOR '03 Megfelelője:

Szakmakódok:

1012 teáor alatti szakmakódok

További TEÁOR számok a "Élelmiszergyártás" alatt:

Egyéb élelmiszer gyártása (108)

Gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás (103)

Halfeldolgozás, -tartósítás (102)

Húsfeldolgozás, -tartósítás, húskészítmény gyártása (101)

Malomipari termék, keményítő gyártása (106)

Növényi, állati olaj gyártása (104)

Pékáru, tésztafélék gyártása (107)

Takarmány gyártása (109)

Tejfeldolgozás (105)