Nyitólap |

TEÁOR számok '08 >> 98 - Háztartás termék-előállítása, szolgáltatása saját fogyasztásra >> 981 - Háztartás termék-előállítása, szolgáltatása saját fogyasztásra >> E-mailben elküld

A www.teaorszamok.hu oldalról könnyedén értesítheti partnereit, barátait, ismerőseit a számukra fontos új TEÁOR számokról.
A keretben látható rész - a levél törzse -, melyet saját üzenetével egészíthet ki. A feladó és a címzett e-mail címének megadása után, kattintson a küldés gombra, és a levelét már kézbesítettük is!

E-mailben elküld

(nem kötelező)

*

*

9810 - Háztartás termék-előállítása, szolgáltatása saját fogyasztásra

Ez a szakágazat tartalmazza a háztartások által végzett, önellátásukhoz szükséges, nem elkülöníthető termék előállítási tevékenységét. Idetartozik a vadászat, gyűjtögetés, mezőgazdasági tevékenység, lakás építése, ruházat és egyéb termékek előállítása saját felhasználásra.

Ha a háztartás értékesítésre szánt termék előállítását is végzi, akkor ezt a tevékenységét a TEÁOR megfelelő termék-előállító ágazatába kell sorolni. Amennyiben egy meghatározott termék előállítását saját felhasználásra fő tevékenységként végzi, akkor szintén a TEÁOR megfelelő termék-előállító ágazatába kell sorolni.

---------------------------------------------------------------

Készítette: www.teaorszamok.hu